Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Miercuri, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Septembrie 2015
Vizualizari: 1192
Comentează add

Prim-ministrul Victor Ponta a avut o convorbire telefonică astăzi cu omologul său bulgar, Boiko Borisov, pe tema crizei refugiaţilor şi efectele acesteia la nivel european.

Premierii român şi bulgar, convorbire telefonică pe tema refugiaţilor

radiojurnal

Premierul Bulgariei, Boiko Borisov (dreapta), al României, Victor Ponta (centru) şi al Serbiei, Aleksandar Vučić. Foto: gov.ro.

Prim-ministrul Victor Ponta a avut o convorbire telefonică astăzi cu omologul său bulgar, Boiko Borisov, pe tema crizei refugiaţilor şi efectele acesteia la nivel european.

Cei doi au convenit să contiune informarea reciprocă asupra evoluţiilor regionale.

Un alt subiect abordat de cei doi premieri a fost cel cu privire la eforturile comune ale României şi Bulgariei pentru aderarea la spaţiul Schengen prin ajutor reciproc pentru prevenirea şi combaterea traficului de persoane.

Potrivit unui comunicat de presă, cei doi prim-miniştri au mai decis să organizeze o nouă reuniune a Grupului trilateral România-Bulgaria -Serbia pentru dezvoltarea proiectelor din domeniul energetic, al transporturilor şi dezvoltării regionale.

Ultima întâlnire a premierului Victor Ponta pe aceste teme a avut loc săptămâna trecută la Belgrad cu omologul său sârb, Alexandar Vucic, ca o continuare a discuţiior din cadrul trilateralei de la Craiova care a avut loc în prima parte a anului. 


Etichete Victor PontaBoiko Borisovconvorbire telefonicăcriza refugiaţilorRomâniaBulgariaspaţiul SchengenSerbiaAleksandar Vučić

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live