Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Bădescu

28 Noiembrie 2014
Vizualizari: 2938
Comentează add

Un nou prejudiciu adus bugetului statului de aproape 10 milioane de euro a fost descoperit de inspectorii fiscali la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare din Mehedinţi (RAAN).

Prejudiciu de 10 milioane de euro descoperit la RAAN Mehedinţi

mihai-badescu

Sediul Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin. Foto: mhalert.ro.

Un nou prejudiciu adus bugetului statului de aproape 10 milioane de euro a fost descoperit la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare din Mehedinţi (RAAN).

Potrivit inspectorilor fiscali din Mehedinţi, prejudiciul a fost creat în perioada 2008 - 2013, prin neplata impozitului pe profit, a TVA, a unor dobânzi, dar şi prin neplatra unor contribuţii de asigurări sociale.

"S-a desfăşurat un control de fond, pe o perioadă de şase ani. Şi în urma controlului a fost descoperit un prejudiciu de aproximativ zece milioane de euro. Vom încerca recuperarea acestor sume, dar este foarte greu, de la anul este în insolvenţă", a declarat directorul Finanţelor Publice Turnu Severin, Cosmin Durac.

La aceeaşi regie, în luna septembrie, şi Corpul de control al ministrului delegat pentru energie a descoperit un prejudiciu estimat la şapte milioane de euro, pentru care a fost sesizată Direcţia Naţională Anticorupţie.

Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare din Mehedinţi se află în insolvenţă, are datorii de 200 de milioane de euro, iar cei aproximativ 2.000 de angajaţi nu şi-au primit salariile din 25 octombrie. 


Etichete ştiri sud-vestMehedinţiDrobeta Turnu SeverinRAANprejudiciuTVAinsolvenţăenergieDNA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live