Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

18 Decembrie 2016
Vizualizari: 1385
Comentează add

Utilajele de deszăpezire din judeţul Tulcea sunt pregătite să intervină pe drumurile naţionale şi judeţene - anunţă autorităţile locale.

Pregătite să intervină în Tulcea

irinel-calin-tulcea

Autofreză. Foto: Arhivă/Facebook.com.

Utilajele de deszăpezire din judeţul Tulcea sunt pregătite să intervină pe drumurile naţionale şi judeţene - anunţă autorităţile locale.

Corespondentul nostru Irinel Călin a stat de vorbă cu responsabilii în domeniu.  

Reporter: Dacă la drumurile judeţene cele 4 baze regionale au trecut testul cu brio de fiecare dată la verificările prefectului, acum şi la drumurile naţionale, cele 6 districte din judeţul Tulcea sunt pregătite de iarnă. 

Cristian Alexandru Iordan, prefectul judeţului Tulcea: După ultima verificare în ceea ce priveşte drumurile naţionale, pot să spun că problemele s-au remediat. Cele 6 districte sunt dotate cu utilajele atât proprii, cât şi ale societăţii care realizează deszăpezirea. Există nisip, clorură de calciu, cât şi acea substanţă Atica. 

Reporter: Nu la fel de bună este situaţia din muniicpiul Tulcea, mai ales după scrutinul de săptămâna trecută. George Şişcu, directorul societăţii căreia i s-a delegat activitatea de deszăpezire în municipiul Tulcea, a fost ales deputat şi recunoaşte că utilajele sunt insuficiente. 

George Şişcu: Sperăm să mai vină un tractor cu lamă şi cu sărăriţă, o sărăriţă mai mică cu care să putem intra şî în zonele cu străzi mai înguste.  eporter: Sunt suficiente utilaje? 

George Şişcu: Nu. Din păcate, nu. Noi avem lansate /.../ invitaţii pentru cei care /.../ pentru închiriat, şi mă refer aici la excavatoare, la maşini pentru cărat zapada. 

Reporter: Situaţia s-a complicat şi mai mult în municipiul Tulcea, prin alegerea, tot în Camera Deputaţilor, şi a coordonatorului activităţii de deszăpezire, viceprimarul Andaluzia Luca.

De aceea, luni, Consiliul Local Tulcea se va întruni în şedinţă pentru a rezolva această situaţie.


Etichete pregătite să intervinăTulceadeszăpezireautoritati locale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live