Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Joi, 13 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

11 Iulie 2019
Vizualizari: 478
Comentează add

Premierul Benjamin Netanyahu a afirmat că se fac pregătiri pentru o intervenţie militară în Fâşia Gaza.

Pregătiri pentru o intervenţie militară în Fâşia Gaza

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Premierul Benjamin Netanyahu a afirmat astăzi că se fac pregătiri pentru o intervenţie militară în Fâşia Gaza, ca urmare a atacurilor lansate din zona controlată de Hamas asupra localităţilor din sudul Israelului.

Corespondenţă din Ierusalim - Reporter: Dragoş Ciocîrlan - "Nu ne facem iluzii despre o înţelegere politică cu gruparea care urmăreşte eliminarea statului Israel de pe suprafaţa pământului" - a declarat astăzi premierul Benjamin Netanyahu, referindu-se la organizaţia teroristă Hamas, care controlează enclava palestiniană de coastă.

Este a doua oară în această lună când primul ministru declară public că se pregăteşte o operaţiune militară pe scară largă în Fâşia Gaza, deşi Israelul preferă păstrarea calmului. Netanyahu a subliniat că operaţiunea militară în Gaza nu va fi doar vastă; va fi, de asemenea, surprinzătoare. El a promis că nu va ezita să facă ceea ce este necesar.

Locuitorii din sudul ţării reproşează lipsa unei intervenţii ferme. Într-o încercare de-ai linişti pe cei care sunt afectaţi de tirul direct cu rachete şi atacurile cu baloane incendiare, premierul a spus că nu e vorba de considerente electorale şi că doreşte un rezultat care garantează securitatea şi prosperitatea locuitorilor din sudul ţării.
 


Etichete Dragos CiocirlanFasia GazaInterventie militara Gaza

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live