Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA ŞI RADIO Duminică, 16 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Purcaru

9 Iunie 2018
Vizualizari: 619
Comentează add

Organizatorii se aşteaptă ca la începerea mitingului PSD să participe câteva sute de mii de membri şi simpatizanţi ai partidului din toate organizaţiile judeţene.

Pregătiri pentru mitingul PSD din Piața Victoriei

catalin-purcaru

Foto: Cătălin Radu.

Circulaţia rutieră este oprită în zona Pieţei Victoriei din Capitală. Se fac ultimele pregătiri pentru mitingul PSD programat pentru această seară.

Reporterul nostru Cătălin Purcaru este acum în faţa sediului Guvernului şi are detalii în direct.

Reporter: Oamenii încep să se strângă aici, în Piaţa Victoriei, chiar dacă manifestarea este programată să înceapă la ora 20:00. Vorbim până în prezent de câteva mii de membri şi simpatizanţi ai PSD. Ei sunt îmbrăcaţi în alb şi poartă în piept o insignă cu sloganul: "Jos statul paralel! Stop abuzurilor din justiţie!"

Oamenii pot viziona până la începerea mitingului meciul de tenis al Simonei Halep în finala de la Roland Garros.

Partida este proiectată inclusiv pe cele două ecrane uriaşe aflate lângă scena unde se vor ţine discursurile politice. Între timp se fac ultimele pregătiri pentru miting, mai precis, se verifică instalaţia de sonorizare.

Clădirea Guvernului a fost acoperită cu un uriaş steag tricolor.

De altfel, toţi participanţii la miting care au ajuns până în prezent poartă steguleţe tricolore, bannere şi pancarte cu lozinci împotriva abuzurilor din justiţie, dar şi împotriva procurorului general al DNA, Laura Codruța Kövesi.

Organizatorii se aşteaptă ca la începerea mitingului PSD să participe câteva sute de mii de membri şi simpatizanţi ai partidului din toate organizaţiile judeţene.

Sunt aşteptaţi şi aproximativ 20.000 de membri ai Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, formaţiunea politică partener de guvernare al PSD.


Etichete miting psdbucurestijustitie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live