Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Februarie 2019
Vizualizari: 1094
Comentează add

La Los Angeles, în SUA, pregătirile pentru Gala Premiilor Oscar sunt pe ultima sută de metri. Ceremonia va avea loc la noapte.

Pregătiri pentru Gala Premiilor Oscar

radiojurnal

Foto: Arhivă Reuters.

La Los Angeles, în SUA, pregătirile pentru Gala Premiilor Oscar sunt pe ultima sută de metri. Ceremonia va avea loc la noapte.

Ianna Ioniţă a stat de vorbă cu criticul de film Irina Margareta Nistor şi a aflat care sunt favoriţii ei.


Irina Margareta Nistor: Până acum, mi-am dorit foarte tare să ia "Bohemian Rhapsody". Am pățit același lucru și anul trecut, tot așa aș fi vrut între două, și între "Three Billboards" și "Forma apei"; ei, acum sunt tot așa, vreau să se întâmple măcar o dată să iasă la număr egal și să iasă și "Bohemian Rhapsody" și "Roma". Așa mi s-ar părea cel mai drept. Și sper să ia Insula Câinlor, că, totuși, e un film remarcabil.


Reporter: Dar gala de anul acesta atrage atenția și printr-o serie de coincidențe. Lady Gaga și-a împrumutat numele de scneă din piesa formației Queen, "Radio Gaga", iar acum va fi față în față cu legendarii muzicieni, pentru că filmul în care joacă, "A star is born", de Bradley Cooper, e nominalizat alături de biografia trupei Queen, "Bohemian Rhapsody".

Acum e a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la Premiile Oscar. De această dată e vorba de "Vicele" - Vice.

Până acum, numai Bale a plecat cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010 - "Luptătorul". Iar Mahershala Ali este favorit pentru premierul Oscar acordat celui mai bun actor într-un rol secundar pentru apariția sa în "Green book" - O prietenie pe viață.

A câștigat același premiu și în urmă cu doi ani pentru rolul din "La lumina lunii" - Moonlight.

Dacă ar câștiga, Ali ar deveni actorul premiat cel mai repede cu un al doilea Oscar, după trofeele câștigate de Tom Hanks, în 1993, pentru "Forrest Gump", și în 1994, pentru "Philadelphia"


Etichete Gala Premiilor Oscarfilme

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live