Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 August 2022
Vizualizari: 315
Comentează add

Pregătiri ale MAI pentru minivacanța de Sfânta Maria.

Pregătiri ale MAI pentru minivacanța de Sfânta Maria

florin-lepadatu

Politia Rutieră. Foto: facebook.com/ministeruldeinterne

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI - 25.000 de angajați ai Ministerului de Interne vor fi mobilizați la nivel național pentru minivacanța de Sfânta Maria, când se așteaptă un număr foarte mare de turiști pe litoral, la Constanța și în orașele unde sunt programate festivitățile de Ziua Marinei, dar și în zona lăcașurilor de cult.

Pentru monitorizarea și fluidizarea circulației, Poliția Rutieră scoate pe șoselele principale toate radarele din dotare și anunță filtre suplimentare pentru depistarea șoferilor care consumă alcool și droguri.


Monica Dajbog, purtătoarea de cuvânt a MAI - ”Pentru că în această perioadă ne așteptăm la o supra solicitare a drumurilor naţionale şi autostrăzilor, poliţiştii vor lua măsuri suplimentare pentru fluidizarea traficului şi pentru prevenirea accidentelor grave de circulație. Echipajele rutiere vor acționa cu aproximativ 340 de aparate RADAR în fiecare zi pe sectoarele de drum cu risc crescut de producere a unor accidente din cauza depășirii vitezei legale. De asemenea, polițiștii rutieri vor organiza acțiuni punctuale în trafic pentru depistarea șoferilor care se urcă la volan după ce au consumat alcool sau alte substanțe interzise.”

În același timp, Poliția de Frontieră a cerut autorităților din Ungaria să suplimenteze personalul din vămi pentru că se așteaptă aglomerație la principalele puncte de trecere a frontierei - Borș și mai ales Nădlac 2, pe autostrada A1.


Etichete raziepolitiecontrol

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live