Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALA (R) Miercuri, 21 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Angela Matei

3 Septembrie 2017
Vizualizari: 582
Comentează add

Instituţiile abilitate vor finaliza, săptămâna viitoare, o analiză completă asupra acestuia, care va fi făcută publică - a precizat şeful guvernului.

Precizări al premierului Mihai Tudose în legătură cu pilonul II de pensii

angela-matei

Premierul Mihai Tudose. Foto: Arhivă.

Pilonul II de pensii nu va fi desfiinţat sau naţionalizat, a spus premierul Mihai Tudose.

Instituţiile abilitate vor finaliza, săptămâna viitoare, o analiză completă asupra acestuia, care va fi făcută publică - a precizat şeful guvernului.


Mihai Tudose: S-au descoperit acolo nişte mici probleme, nişte comisioane care  au fost luate mai mult decât trebuie. Analiza este în curs de finalizare. Săptămâna viitoare, cred că domnul ministru de finanţe, împreună cu preşedintele CNAS, cu cei de la ASF vor prezenta concluziile, public, să le afle tot românul, câţi s-au încasat, mai mult sau mai puţin pe drept. Dar închiderea pilonului de pensii... nu se întâmplă aşa ceva. Nu este o naţionalizare sub nicio formă. Toată discuţia a fost şi are loc încă având în vedere interesul suveran al cetăţeanului, dacă banii din acel pilon sunt bine administraţi.


Realizator: Premierul a mai spus, ieri, la Mamaia, că noua lege a pensiilor ar urma să intre în vigoare anul viitor - ne-a transmis redactorul nostru Angela Matei


Etichete premiermihai tudosepilonul 2 de pensiicnasasf

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live