Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Marţi, 16 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Decembrie 2018
Vizualizari: 435
Comentează add

Meteorologii atenţionează că precipitaţiile vor continua în cea mai mare parte a ţării până mâine seară.

Precipitaţiile vor continua până duminică seară

radiojurnal

Meteorologii atenţionează că precipitaţiile vor continua în cea mai mare parte a ţării până mâine seară.

În Dobrogea, Muntenia şi estul Olteniei vor predomina ploile, în Moldova şi în Transilvania vor fi precipitaţii mixte, iar în restul teritoriului va continua sa ningă.

Un cod galben de ninsori moderate cantitativ a fost emis pentru Banat, cea mai mare parte a Crişanei, vestul şi nordul Olteniei, precum şi pentru zona Carpaţilor Meridionali, Occidentali şi de Curbură.

Până mâine la prânz e cod portocaliu de ninsori abundente în judeţele Timiş şi Caraş-Severin, precum şi în zona de munte a judeţelor Hunedoara, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, unde va ninge abundent.

În zona montană înaltă va fi viscol, cu rafale de vânt ce vor depăşi 70 de kilometri pe oră.

----Avarii alimentare electricitate în județul Hunedoara---

Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod portocaliu şi galben de ninsori, viscol în rafale de vânt puternic), au fost afectate mai multe reţele electrice din județul Hunedoara, informează biroul de presă al Enel Distribuție Banat.

La ora 14 erau nealimentate două linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate cinci localităţi : Almășel, Deleni, Valea, Micănești și Uricani, transmite corespondentul RRA, Ilie Pintea.

Echipele de intervenție vor continua să lucreze pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor.

Intervențiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe şi de circulaţia rutieră dificilă, iar echipele Enel colaborează cu autorităţile locale, cu care păstrează un contact permanent, şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție.


Etichete meteoprecipitatiininsoareviscol

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live