Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Joi, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

7 Iulie 2019
Vizualizari: 912
Comentează add

PPU şi-a lansat candidatul la alegerile prezidenţiale

radu-dobritoiu

 

Partidul Puterii Umaniste şi-a lansat, astăzi, la Bucureşti, candidatul la alegerile prezidenţiale. Este vorba despre fostul consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Ramona Ioana Bruynseels, originară din Cluj şi absolventă de Harvard. Înconjurată de familie, prieteni, sute de susţinători şi membri de partid, tânăra ardeleancă spunea că vrea să facă din România o ţară în care oamenii îşi împlinesc visurile - transmite RRA.

Ramona Ioana Bruynseels: Românii muncesc temeinic în orice ţară s-ar afla. Ei bine, a venit timpul să o facă la ei acasă, pentru ei, pentru copiii lor. Vreau să construim împreună o Românie aşa cum ne-o dorim, un stat democratic în care domneşte legea, nu bunul plac; un stat în care instituţiile sunt transparente şi se află în slujba cetăţeanului, nu în slujba politicii fără sens; o ţară cu şcoli şi spitale moderne, cu drumuri civilizate şi cu oraşe bine conduse şi organizate.

Realizator: Lansarea candidaturii Ramonei Ioana Bruynseels la funcţia de preşedinte a fost precedată de un concert al formaţiei Bere Gratis, la care au asistat toţi susţinătorii acesteia, la Sala Polivalentă din Capitală.
 


Etichete Ramona Ioana BruynseelsPPUcandidat PPU presedintie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live