Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Iunie 2014
Vizualizari: 844
Comentează add

Preşedintele PSD Victor Ponta spune că a negociat cu partidul lui Dan Diaconescu pentru încheierea unui protocol de colaborare între cele două formaţiuni.

PPDD "ar putea primi un portofoliu de ministru"

radiojurnal

Foto: Arhivă.

PPDD ar putea primi un portofoliu de ministru sau de secretar de stat - a precizat premierul Victor Ponta după runda de negocieri purtate astăzi de PSD şi partidul lui Dan Diaconescu pentru încheierea unui protocol de colaborare între cele două formaţiuni.

Victor Ponta a precizat că este posibil ca protocolul să fie semnat săptămâna viitoare.

"Este posibil acest lucru, dar nu am intrat în detalii, asta trebuie să discute din partea noastră preşedintele executiv, domnul Dragnea; din partea lor, secretarul general. După aceea, trebuie să prezentăm structurilor de conducere ale PSD care e propunerea finală.

"E vorba de o colaborare normală, cu judeţe unde facem majorităţi. Bineînţeles că un vicepreşedinte e de la PSD, unul de la PPDD. Adică lucruri absolut normale", spune Victor Ponta.

Preşedintele PPDD, Simona Man, a declarat că partidul pe care îl conduce nu a pus până în prezent nicio condiţie pentru a colabora cu social-democraţii. Ea a precizat că discuţiile cu PSD vor continua.

"Au fost nişte discuţii de principiu. Să nu uitaţi că Dan Diaconescu a făcut un apel către toate partidele politice din România pentru acea alianţă împotriva regimului Băsescu. Singurul partid politic care a răspuns acestui apel a fost, până în acest moment, Partidul Social Democrat", spune Simona Man.


Etichete PSDPPDDVictor PontaDan DiaconescuSimona Man

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live