Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINŢEI Duminică, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Iunie 2014
Vizualizari: 1207
Comentează add

PSD, PC şi UNPR încearcă să-şi găsească aliaţi, pentru a reduce impactul pe care colaborarea dintre PNL şi PDL îl are, mai ales în teritoriu.

PP-DD, "un posibil aliat" pentru PSD, PC şi UNPR

radiojurnal

Preşedintele social-democraţilor, premierul Victor Ponta.

PSD, PC şi UNPR încearcă să-şi găsească aliaţi, pentru a reduce impactul pe care colaborarea dintre PNL şi PDL îl are, mai ales în teritoriu.

În context, preşedintele social-democraţilor, premierul Victor Ponta, a declarat, astăzi, că vede în partidul lui Dan Diaconescu un posibil partener politic, atât în plan local cât şi în parlament.

"Cam în toate judeţele majoritatea va fi PNL-PDL şi, faţă de această situaţie, sigur că o să încercăm, pe cât posibil, chiar şi în opoziţie, să nu fim singuri, şi putem, evident, şi discutăm în teritoriu cu cei de la PP-DD, pentru că ei mai sunt în consiliile judeţene.

"Şi, asta este, o să fim în opoziţie la nivel local", a declarat Victor Ponta.

Preşedintele fondator al PP-DD, Dan Diaconescu a făcut la rândul său un apel către toţi liderii partidelor politice să participe la o alianţă pentru scrutinul din noiembrie, cu condiţia să existe un angajament de a nu-l desemna premier pe Traian Băsescu după alegerile prezidenţiale.

"Chiar doresc să fac o alianţă, sigur, şi pentru consiliile locale şi judeţene, o alianţă în care este permis, aşa cum aţi înţeles, orice fel de parteneriat, inclusiv cu cei din PNL, am putea face în douăzeci şi ceva de judeţe şi, sigur, cu cei din PSD, am putea face în treizeci şi ceva de judeţe", a declarat Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu a mai precizat, însă, că primul partid pe care îl aşteaptă să răspundă la apelul său este PNL. 


Etichete PSDPCUPNRPP-DDVictor PontaDan DiaconescualianţăPNLPDL

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live