Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simona Şerbănescu

28 Noiembrie 2014
Vizualizari: 1129
Comentează add

Mircea Crisbăşanu are 30 ani și vrea să demonstreze că țara noastră e frumoasă, mai ales dacă ne facem timp să o parcurgem cu bicicleta.

Povești de succes: România promovată pe bicicletă Povești de succes: România promovată pe bicicletă - Conține audio

simona-serbanescu

Foto: Arhivă.

In timp ce multi compatrioti isi vad viitorul doar in afara tarii, un ploiestean promoveaza Romania aici si in strainatate.

Mircea Crisbăşanu are 30 ani si vrea sa demonstreze ca tara noastra e frumoasa, mai ales daca ne facem timp sa o parcurgem cu bicicleta.

Ajutat de mai multi voluntari, unii dintre ei chiar straini, Mircea a marcat 8 trasee turistice la Urlati, aproape de Ploiesti, unde este ghid pentru ciclsti romani si straini.

Timp de doi ani, Mircea a stat in Olanda unde a studiat pentru un master in constructii. Acolo a descoperit ca mersul pe bicicleta poate fi un stil de viata, iar in Romania poate fi un mijloc de promovare al tarii. Intors acasa a devenit ghid autorizat si a inceput sa organizeze tururi cu bicicleta in zonele Dealu Mare, Dobrogea, Podisul Tarnavelor sau nordul Buzaului.

La turururile cicliste organizate de Mircea au participat mii de romani dar si straini.

Si-a transformat pesiunea pentru miscare intr- un mod de viata dar si o intr-o afacere , si multa modestie recunoaste ca il face fericit faptul ca poate promova Romania, in fata strainilor, asa cum o vede el: frumoasa si primitoare.

Audio: Povești de succes.


Etichete povesti de succesPloiestiMircea CrisbasanubicicleteUrlati

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live