Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

14 Ianuarie 2021
Vizualizari: 67
Comentează add

Premierul Franţei ar urma să anunţe azi posibile restricţii suplimentare pentru a face faţă creşterii numărului de contaminări.

Posibile restricţii suplimentare în Franţa

florin-lepadatu

Paris, Franța. Foto: Arhivă/ Thomas SAMSON/ AFP

Premierul Franţei ar urma să anunţe azi posibile restricţii suplimentare pentru a face faţă creşterii numărului de contaminări după sărbătorile de iarnă şi a răspândirii noii variante britanice de coronavirus.

Şeful Consiliului Ştiinţific, care sfătuieşte guvernul în gestionarea pandemiei, apreciază că Franţa ar putea ieşi la toamnă din criza sanitară, dacă procesul de vaccinare va fi accelerat, iar populaţia va respecta în paralel măsurile de protecţie.


Jean-François Delfraissy: Mai avem trei luni dificile care urmează. Varianta engleză vine să ne complice viaţa. Lucrurile vor începe să se mai îmbunătăţească în primăvară datorită încălzirii vremii, iar situaţia se va ameliora în mod real abia spre sfârşitul verii.

Potrivit corespondentului noastre Daniela Coman, profesorul Delfraissy a insistat pentru întărirea protocoalelor sanitare în învăţământ, pentru a fi evitată închiderea şcolilor. În Franţa, elevii au revenit în clase de la 1 septembrie, cu excepţia liceenilor care învaţă în sistem hibrid.


Etichete franta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live