Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Marţi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

9 August 2014
Vizualizari: 1043
Comentează add

În săptămâna dedicată Marinei Române, portul militar Constanţa a fost deschis pentru vizitatori, iar ministrul apărării, Mircea Duşa, a ţinut să participe la această acţiune.

Portul militar Constanţa, deschis pentru vizitatori

mona-constantinescu-constanta

 Foto: MApN.

În săptămâna dedicată Marinei Române, portul militar Constanţa a fost deschis pentru vizitatori.

Ministrul apărării, Mircea Duşa, a ţinut să participe la această acţiune.   
 
Mii de turişti şi constănţeni au ajuns astszi în portul militar Constanţa pentru a urca la bordul navelor şi pentru a vedea tehnica militară şi pentru a afla câteva lucruri despre Forţele Navale Române. 
 
Ziua de astăzi face parte din săptămâna dedicată Marinei Române, ocazie cu care portul militar şi-a deschis porţile. 
 
”Sunt lucruri foarte interesante pe care neapărat trebuie să le cunoaştem şi noi cât de cât aşa.   Mie mi-a plăcut tunurile. Au fost foarte frumoase.   Mie mi-au plăcut bărcile alea două, sunt un rege şi o regină acolo”, spun cei care au vizitat portul.  
 
Celor care astăzi au ajuns în portul Constanţa li s-a alăturat şi ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, care, la fel ca şi turiştii, a urcat la bordul navelor.  
 
”Premergător festivităţilor deja tradiţionale pe care le organizăm în portul Constanţa,  în toate bazele noastre, şi la Mangalia, şi la Constanţa, şi la Brăila, şi la Tulcea organizăm astăzi Ziua Porţilor Deschise, pentru a prezenta publicului dotarea pe care o au Forţele Navale Române”, spune Mircea Dușa.  
 
Săptămâna Mării continuă în zilele următoare cu Ziua Învătământului de Marină, Ziua Resurselor Mării, Ziua Navigatorilor, Ziua Prietenilor Mării, Ziua Recunoştinţei şi culminează cu Ziua Marinei Române.

Etichete Știri Sud-EstConstanțaZiua Marineiportmilitarimarinari,Ziua Învătământului de MarinăZiua Resurselor MăriiZiua NavigatorilorZiua Prietenilor MăriiZiua RecunoştinţeiMangaliaturiștiminiștrul apărăriiMircea Dușa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live