Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

16 Septembrie 2016
Vizualizari: 921
Comentează add

Preşedintele Ucrainei acuză Rusia că are un plan pentru distrugerea Uniunii Europene şi a Alianţei Nord Atlantice

Poroşenko: Rusia trebuie să-şi retragă trupele de pe teritoriul Ucrainei

rador

"Rusia trebuie să-şi retragă trupele de ocupaţie de pe teritoriul Ucrainei", a afirmat preşedintele ucrainean, Petro Poroşenko, vineri, la deschiderea celei de-a XII-a reuniuni anuale a Strategiei Europene de la Ialta (YES), care se desfăşoară la Kiev. El a adăugat că Moscova nu îşi respectă angajamentele asumate.

"Ucraina îşi îndeplineşte obligaţiile. Ce a făcut Rusia în acest sens? Nimic" - a subliniat Poroşenko. Totodată, şeful statului ucrainean a menţionat că Rusia are acum şansa de a construi o alternativă pentru Europa, bazată pe egoism, populism şi cinism.

"Pot spune că sunt familiarizat cu activitatea strategilor de la Kremlin, care planifică un nou exod, pentru a schimba elitele politice pro-europene, pentru a submina valorile din vestul Europei şi pentru a distruge UE şi alianţa transatlantică.

Rezultatul este următorul: a apărut şansa de a construi o alternativă pentru Europa. Aceasta va fi o Europă construită pe egoism, populism şi cinism, cu alegeri în capitalele europene cheie. Luna viitoare va fi un moment al adevărului pentru Occident, iar astăzi trebuie să ne pregătim pentru o posibilă realitate de acest gen" - a explicat Petro Poroşenko.


Etichete Petro PoroşenkoUcrainaRusiaUENATO

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live