Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Tudose

8 August 2019
Vizualizari: 246
Comentează add

Daniel Crîşmaru, se afla în timpul liber, în comuna Filipeştii de Pădure, când a intervenit şi a înotat 1km ptr a scoate minorul viu din apă.

Pompierul prahovean care a salvat un copil luat de viitură-înaintat în grad

adriana-tudose

   Arhivă Foto: Maria Mandita.

Plutonierul major Daniel Crîşmaru, pompierul din Prahova care a salvat un copil luat de viitură, a fost premiat de ministrul de Interne Mihai Fifor.

Daniel Crîşmaru a fost înaintat, în mod excepţional, la gradul de plutonier adjutant şi a primit Emblema de onoare a Ministerului de Interne pentru modul în care a intervenit în acest caz.

Reamintim că pompierul se afla în timpul liber, în comuna prahoveană Filipeştii de Pădure, când a observat o femeie care cerea ajutor, spunând că cei doi copii ai săi au fost surprinşi de viitură.

Bărbatul a înotat pe o distanţă de aproximativ 1 kilometru şi a salvat viaţa unuia dintre minori.

Celălalt copil a fost găsit în urma unei acţiuni de salvare la care au participat mai multe echipe de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, dar viaţa nu i-a putut fi salvată, deşi i s-au facut manevre de resuscitare. 


Etichete Plutonier majorDaniel Crîşmarupompierul-erouPrahovaplutonier adjutant , Emblema de onoare a Ministerului de Interne

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live