Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

13 August 2017
Vizualizari: 656
Comentează add

Căpitanul de pompieri Cosmin Ilie a mai obținut încă o medalie de aur, la 400 m, la Campionatele Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, de la Los Angeles.

Pompierul de aur, Cosmin Ilie, din nou pe prima treaptă a podiumului

mario-balint

Căpitanul de pompieri Cosmin Ilie.

Căpitanul de pompieri Cosmin Ilie, comandantul Detașamentului Caransebeș, a mai obținut, în această noapte, încă o medalie de aur, la 400 m, la Campionatele Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, de la Los Angeles.

Într-o săptămînă de concurs, palmaresul pompierului caransebeșean este de: două medalii de aur, la 800 m și 400 m, și două de bronz, la 100 m și săritura în lungime.

Cosmin Ilie va mai intra în competiție cu ștafeta României la 4X400 m.

Campionatele Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor se desfășoară la Los Angeles pînă în 17 august, competiție la care participă reprezentanții a peste 60 de țări.

Participarea la Campionatele Mondiale a comandantului Cosmin Ilie a fost posibilă în urma rezultatelor obținute la întrecerile Campionatului Naţional de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor de Interne, desfășurat la Cluj-Napoca în urmă cu două luni.


Etichete Campionatele Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilorde la Los Angelespompierul de aurmedaliecosmin iliecaransebes

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live