Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Iunie 2021
Vizualizari: 199
Comentează add

Pe parcursul întregii zile au ars cantităţi mari de deşeuri, inclusiv unele periculoase. Se spune că s-ar putea ca incendiul să fi fost provocat.

Pompierii rămân peste noapte la depozitul din Brazi, cuprins de incendiu

radiojurnal

  Foto: Adriana Tudose / RRA

Pompierii rămân şi peste noapte la locul incendiului produs ieri, dis-de-dimineaţă în localitatea Brazi din judeţul Prahova, unde în cursul întregii zile au ars cantităţi mari de deşeuri, inclusiv unele periculoase.

Peste 500 de tone de vopsele, tonere de imprimantă, lacuri, uleiuri, medicamente expirate, ambalaje şi alte tipuri de resturi erau în depozitul cuprins de incendiu, despre care se spune că s-ar putea să fi fost provocat.

Intervenţia pentru stingerea flăcărilor a fost împiedicată de riscul prăbuşirii tavanului. De altfel, bucăţi mari din construcţie începuseră să cadă în cursul serii, a transmis reporterul Alex Buzică.

Focul a produs o importantă degajare de fum, care însă nu a afectat grav calitatea aerului şi nu a pus în pericol sănătatea oamenilor, conform măsurătorilor.

Şeful Gărzii de Mediu a precizat că depozitul a fost vizat de mai multe controale în ultima perioadă, care s-au soldat cu amenzi de zeci de mii de lei din cauza neregulilor, iar după lichidarea incendiului se va verifica legalitatea activităţii de la depozit.


Etichete incendiudepozit deșeuribrazi-județul prahova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live