Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Vineri, 15 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

27 Octombrie 2020
Vizualizari: 169
Comentează add

Pompierii din întreaga ţară au gestionat, în ultimele 24 de ore, 1.660 de intervenţii, cele mai multe solicitări fiind primite în zona Bucureşti-Ilfov, Prahova şi Arad.

Pompierii din întreaga ţară au gestionat peste 1.600 de intervenţii

razvan-stancu

  Foto: Arhiva/ IGSU

Pompierii din întreaga ţară au gestionat, în ultimele 24 de ore, 1.660 de intervenţii, cele mai multe solicitări fiind primite în zona Bucureşti-Ilfov şi în judeţele Prahova şi Arad.

"Cea mai mare pondere din activitatea desfăşurată de salvatori este reflectată în intervenţiile pentru acordarea primului ajutor, 1.375 de persoane primind asistenţă medicală", informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă remis marţi publicităţii.

Totodată, echipajele ISU au fost solicitate să acţioneze la 35 misiuni de stingere a incendiilor, două misiuni de descarcerare, precum şi 288 misiuni pentru deblocare-salvare şi protecţie a comunităţilor.

"Având în vedere fenomenele meteorologice care s-au înregistrat în cursul zilei de ieri, pompierii constănţeni au derulat misiuni pentru limitarea şi înlăturarea efectelor de vreme rea.

În cursul zilei de ieri, satul Palazu Mic, din comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa a fost acoperit de un strat consistent de grindină", se arată în document.


Etichete ISU(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live