Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 15 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gina Poenaru, Botoşani

12 Iunie 2014
Vizualizari: 755
Comentează add

Plutonierul major Iulian Rotariu, pompierul botoşănean care a doborât recordul românilor la Maratonul Saharei, este noul vicecampion naţional la Cros 4000 m.

Pompier, vicecampion la Maratonul Saharei

gina-poenaru-botosani

Iulian Rotaru

Plutonierul major Iulian Rotariu, pompierul botoşănean care a doborât recordul românilor la Maratonul Saharei, este noul vicecampion naţional la Cros 4000 m, categoria 35 - 45  ani, al Ministerului Afacerilor Interne.

Subofiţerul a reprezentat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă la etapa finală a Concursului de cros şi atletism al Ministerul Afacerilor Interne, care a avut loc săptămâna trecută la Cluj, la două probe, respectiv 1500 de metri şi 4000 de metri, pentru categoria de vârstă mai sus menţionată.

Cu toate că a concurat cu sportivi de performanţă, legitimaţi la diferite cluburi sportive din ţară, pompierul botoşănean a reuşit să urce pe podium la ambele probe, respectiv locul II la categoria CROS 4000 m bărbaţi şi locul III la categoria 1500 m bărbaţi.        

De la începutul anului, plt. maj. Iulian Rotariu a obţinut zece medalii la diferite competiţii de alergare naţionale şi internaţionale, şi este gata să o ia de la capăt, în Antarctica.


Etichete pompierSaharamaratonvicecampion

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live