Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Aprilie 2021
Vizualizari: 283
Comentează add

PSD propune în acest context crearea unei coaliţii pentru relansarea României, cu implicarea parlamentarilor, a autorităţilor locale şi a asociaţiilor profesionale şi patronale.

Politizarea campaniei de vaccinare "este greșită", consideră A. Rafila

radiojurnal

  Sigla PSD.     Foto: Arhivă.

Deputatul PSD Alexandru Rafila spune că succesul campaniei de vaccinare depinde de găsirea unor modalităţi de creştere a încrederii populaţiei în serurile de imunizare.

PSD propune în acest context şi crearea unei coaliţii pentru relansarea României, cu implicarea parlamentarilor, a autorităţilor locale şi a asociaţiilor profesionale şi patronale.

"Interesul este comun, politizarea este greşită. Am auzit zilele trecute un apel către primarii PNL, de exemplu. Mi se pare nefiresc, pentru că eu cred că oamenii din toată ţara, indiferent de culoarea politică a primarilor dintr-o localitate sau alta, sau dintr-un judeţ sau altul, trebuie să beneficieze de vaccinare şi cred că o astfel de coaliţie ar putea să fie mai cuprinzătoare, mai credibilă pentru populaţie, pe de-o parte, şi trebuie să aibă un obiectiv foarte clar definit pentru atingerea acestor obiective, şi ne dorim cu toţii să ne întoarcem cât mai repede la viaţa normală", a declarat deputatul PSD, Alexandru Rafila.


Etichete Alexandru RafilaPSDvaccinare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live