Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE SACRU SI PROFAN Miercuri, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Ianuarie 2022
Vizualizari: 184
Comentează add

Una dintre fete a murit la locul accidentului auto, cealaltă a fost transportată la spital în stare gravă.

Polițistul care a lovit grav 2 fete pe trecere-control judiciar 60 de zile

radiojurnal

Foto: Adriana Tudose / RRA

Poliţistul care a lovit ieri două fete, pe o trecere de pietoni din Bucureşti, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Agentul a fost audiat peste trei ore, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi pus sub acuzare pentru ucidere din culpă. Şeful Poliţiei capitalei, Bogdan Berechet, a făcut precizări în această seară.


Bogdan Berechet:
Având în vedere măsura dispusă de către procurorul de caz, conform statutului poliţistului, în calitate de şef al Poliţiei capitalei, am dispus retragerea de pe funcţie şi punerea lucrătorului la dispoziţie. În ceea ce priveşte informaţiile vehiculate în spaţiul public, conform cărora purtătorul de cuvânt al Poliţiei capitalei a transmis informaţii eronate cum că poliţistul era în misiune, iar procurorul care a făcut astăzi declaraţii a afirmat că poliţistul nu era în misiune - doresc să clarificăm această situaţie, respectiv faptul că: poliţiştii se află în misiune, atâta timp cât se află în timpul programului. Precizez faptul că nu s-a încercat nicio secundă muşamalizarea acestui eveniment.


Amintim că ieri agentul de poliţie a lovit cu maşina două fete care traversau, pe trecerea de pietoni, o stradă din Sectorul 1 al capitalei. Una dintre ele a murit la locul accidentului, cealaltă a fost transportată la spital în stare gravă.


Etichete control judiciartrecere pietonpolițistaccident auto grav

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live