Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Noiembrie 2020
Vizualizari: 294
Comentează add

Polițiștii continuă controalele

radiojurnal

      Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog. Foto: Agerpres.

Polițiștii continuă controalele privind respectarea normelor ce vizează limitarea răspândirii coronavirusului.
 
Doar în ultima săptămână oamenii legii au verificat zeci de mii de operatori economici, terase și restaurante, precum și operatori de transport persoane.
 
Au fost aplicate aproape 60.000 de amenzi, după cum spune purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Monica Dajbog.
 
Monica Dajbog: Cele mai multe nereguli constatate au fost legate de nepurtarea măștii de protecție, nerespectarea normelor privind distanțarea socială sau cu privire la organizarea unor evenimente în spații pentru care sunt impuse interdicții ori cu depășirea numărului de participanți permis.
 
În urma verificărilor au fost aplicate peste 58.000 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8,6 milioane de lei.
 
De asemenea, 69 de persoane sunt cercetate în 60 de dosare penale, dintre care 54 de dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.
 
Recomandăm în continuare cetăţenilor şi operatorilor economici să respecte regulile de protecție sanitară, pentru că doar astfel putem limita răspândirea virusului.
 
(PH)

Etichete politisticontroaleMonica Dajbog(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live