Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Radu

5 Octombrie 2021
Vizualizari: 217
Comentează add

Polițiștii antidrog din capitala , Tulcea si Constanta au reușit destructurarea unei rețele de traficanți de droguri compusa din luptători MMA si KICKBOXING.

Polițiștii au destructurat o rețea de traficanți de droguri

catalin-radu

Polițiștii antidrog din capitala , Tulcea si Constanta au reușit destructurarea unei rețele de traficanți de droguri compusa din luptători MMA si  KICKBOXING.

Din cercetări a reieșit că în cursul acestui an doi dintre sportivii banuiti ar fi comercializat droguri de risc (cannabis) unor tineri din orașul Tulcea.

La data de 1 oct, in jurul orei 22.00, imediat după o gala organizata in municipiul  Constanta, unul dintre suspecti a fost prins in flagrant in timp ce ii vindea altuia 100 de grame de cannabis  cu 3.000 lei.

Ulterior s-au executat 10 perchezitii domiciliare in București, Ilfov și Tulcea, ocazie cu câte s-au ridicat cantitati de cannabis, sume importante de bani dar si arme de foc cu munitie.

Au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere față de 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 40 de ani, toți din municipiul Tulcea, bănuiți de trafic de droguri de risc. Acestia au fost arestati preventiv  pentru 30 de zile.


Etichete drogurireteapolitisti(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live