Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

24 Aprilie 2019
Vizualizari: 673
Comentează add

"Aceştia vor lucra în echipe mixte împreună cu colegi bulgari", a declarat şeful Departamentului de poliţie de securitate Varna.

Poliţişti români detaşaţi pe litoralul bulgăresc de Paşte şi de 1 mai

sergiu-stet

 Foto: Arhivă/ Poliția Română

În perioada 25 aprilie-1 mai, poliţişti români vor fi detaşaţi în staţiunile bulgăreşti de lângă Varna, unde vor lucra în echipe mixte împreună cu colegi bulgari", a declarat comisarul Ilian Iliev, şeful Departamentului de poliţie de securitate Varna din cadrul Ministerului de Interne al Bulgariei, transmite RADOR.
 
"Având în vedere numărul mare de turişti care se preconizează că vor vizita ţara, prezenţa poliţiei va fi sporită în zonă şi vor funcţiona inclusiv punctele de control la intrările în staţiuni. Ne-am organizat pentru a asigura securitatea în jurul tuturor lăcaşelor de cult în noaptea de Înviere. De asemenea, în perioada sărbătorilor, vor fi intensificate controalele la ieşirile din oraşe, în direcţia Varna, Şumen, Dobrici", a precizat Iliev. 

Etichete Varnapoliţişti româniBulgarialitoralIlian IlievturisÎnviere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live