Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio Bucureşti

4 Februarie 2022
Vizualizari: 289
Comentează add

Primarul Nicușor Dan a anunțat că, de-acum înainte, perimetrul parcului va fi patrulat de angajaţi de la Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti şi de la Sectorul 4.

Polițiști locali vor patrula în Parcul Natural Văcăreşti

radio-bucuresti

 Parcul Național Văcărești din București.    Foto: Arhivă.

În mai multe zone din Parcul Natural Văcăreşti a avut loc vineri, 4 februarie, o acţiune de igienizare, în urma căreia au fost încărcate şi transportate aproximativ 2 tone de deşeuri.
 
"Ne ocupăm de igienizarea Parcului Văcăreşti, pe care Primăria Capitalei l-a preluat de curând în administrare. Colegi de la recent înfiinţata Administraţie a Parcului Natural Văcăreşti, împreună cu angajaţi ai ADP Sector 4 şi voluntari de la Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti, au strâns deşeuri din parc, făcând curăţenie în locuri de care nu se mai ocupa nimeni de 20 de ani. E un bun început al colaborării dintre Primăria Capitalei, Primăria Sectorului 4 şi societatea civilă", a scris primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, pe Facebook.
 
Acesta a menţionat că de-acum înainte perimetrul parcului va fi patrulat de angajaţi de la Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti şi de la Sectorul 4.
 
Totodată, Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti precizează că în urma acţiunii de vineri au fost igienizate zone cu deşeuri acumulate în trecut.
"Au fost încărcate şi transportate aproximativ 2 tone. Zonele degradate vor fi renaturate, devenind astfel habitate pentru speciile din parc", au scris reprezentanţii asociaţiei, pe Facebook.
 
Consiliul General al Capitalei a aprobat o hotărâre în baza căreia Primăria Capitalei se va asocia cu Administraţia Parcului Natural Văcăreşti şi cu Sectorul 4 în scopul dezvoltării de proiecte şi iniţiative comune.

Etichete Nicuşor DanParcul Natural Văcăreştiecologizarepoliție

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live