Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Emil Groza, corespondent RRA în Ungaria

18 Aprilie 2014
Vizualizari: 2093
Comentează add

Mai mulţi poliţişti ungari de la punctul de trecere a frontierei cu România Gyula-Vărşand au fost reţinuţi pentru acte de corupţie.

Poliţişti de frontieră ungari, reţinuţi pentru acte de corupţie

emil-groza-corespondent-rra-in-ungaria

Foto: Arhivă

Mai mulţi poliţişti ungari de la punctul de trecere a frontierei cu România Gyula-Vărşand au fost reţinuţi pentru acte de corupţie.

Procuratura Generală din Ungaria a anunţat că mai mulţi poliţişti de frontieră de la secţia din localitatea Gyula, situată în apropierea graniţei cu România, au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi pentru acte de corupţie.

Este vorba despre zece poliţişti de frontieră care sunt suspectaţi că au cerut şi primit bani şi diverse obiecte la punctul de trecere a frontierei Gyula-Vărşand, de la şoferi străini de camion care intrau pe teritoriul Ungariei, a mai informat Procuratura Generală.

Instituţia a precizat că aceştia primeau în general sume de 5 euro sau 10 lei ori cafea, ciocolată şi alte bunuri de valoare mică.

Procurorii au iniţiat arestarea preventivă a suspecţilor.

Pe de altă parte, poliţia judeţului Békés a anunţat că şeful Poliţiei de Frontieră din Gyula şi un conducător de departament au fost demişi din funcţii, fără a explica motivele acestei decizii.

Potrivit unor informaţii apărute în presă, măsurile au fost luate ca urmare a anchetei declanşate în cazul subalternilor acestora.


Etichete ştiri nord-vestAradVărşandvamăUngariafrontierăpoliţiştiarestcorupţieprocuroriBékés

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live