Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 26 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

2 Iunie 2020
Vizualizari: 209
Comentează add

Un ofițer de poliție din Las Vegas a fost împușcat în timpul protestelor din noaptea de luni generate de uciderea lui George Floyd, a anunţat agenția de presă AP.

Polițist din Las Vegas, împușcat în cursul protestelor din oraș

rador

Protesters display placards during a demonstration in Minneapolis, Minnesota, on May 29, 2020, over the death of George Floyd, a black man who died after a white policeman kneeled on his neck for several minutes. Violent protests erupted across the United States late on May 29 over the death of a handcuffed black man in police custody, with murder charges laid against the arresting Minneapolis officer failing to quell seething anger. Chandan KHANNA / AFP

Un ofițer de poliție din Las Vegas a fost împușcat în timpul protestelor din noaptea de luni generate de uciderea lui George Floyd, a anunţat agenția de presă AP.

Ofițerul a fost împușcat în zona Las Vegas Strip, iar un alt ofițer a fost "implicat într-un incident armat" în aceeași zonă, conform unui comunicat al Departamentului de Poliție Metropolitană din Las Vegas preluat de AP.

În comunicat nu se dau detalii despre incidente și despre starea poliţiştilor. Departamentul de Poliție Metropolitană din Las Vegas a refuzat orice declaraţie pentru Reuters.

Patru ofițeri de poliție din St Louis au fost răniţi cu focuri de armă luni, în timpul protestelor violente, după ce președintele Donald Trump a promis să recurgă la armata americană pentru a opri răspândirea acestora.


Etichete (ii)protestepolitistimpuscat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live