Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristiana Sabău, Bistriţa-Năsăud

10 Iunie 2020
Vizualizari: 492
Comentează add

Polițist arestat la Bistrița pentru luare de mită

cristiana-sabau-bistrita-nasaud

  Foto: Arhivă.

Un ofițer de poliție din Bistrița, reținut de DNA pentru luare de mită și trafic de influență, a fost arestat, propunerea procurorilor anticorupție fiind admisă de o instanță a Curții de Apel Cluj.

El a fost reținut în 9 iunie fiind acuzat de luare de mită și trafic de influență. În perioada 21 mai – 8 iunie 2020, ofițerul de poliție ar fi pretins mai multe sume de bani cu titlu de mită de la o persoană, martor, pentru a urgenta cercetările într-o lucrare pe care o avea de făcut în legătură cu o sesizare penală, dar și pentru a interveni pe lângă procurorul de caz pentru rezolvarea unui dosar penal în care soțul persoanei respective are calitatea de persoană vătămată.

Concret, în zilele de 21 și 23 mai 2020, inculpatul ar fi pretins și primit de la martor suma de 2.400 lei pentru urgentarea soluționării lucrării în care martora avea interes procesual, iar ulterior, ar fi pretins suma de 2.000 euro, susținând că va interveni pe lângă procurorul care instrumenta dosarul penal.

La data de 8 iunie 2020, inculpatul a primit de la aceeași persoană suma de 3.000 lei în scopul intervenției promise, împrejurare în care procurorii au procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

Inculpatului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cuprevederile art. 309 Cod de procedură penală.

Etichete polițistDNABistrițamită

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live