Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA NOASTRA Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

9 August 2013
Vizualizari: 1436
Comentează add

Senatorul Valer Marian, deputatul Liviu Harbuz şi fostul parlamentar Marian Rasaliu sunt acuzaţi de incompatibilitate pentru că au avut simultan mai multe funcţii şi calităţi.

Politicieni români, declaraţi incompatibili de ANI

madalina-verman

Parlamentul României. Foto: arhivă.

Senatorul Valer Marian, deputatul Liviu Harbuz şi fostul parlamentar Marian Rasaliu sunt acuzaţi de incompatibilitate de Agenţia Naţională de Integritate ca urmare a exercitării simultane a mai multor funcţii şi calităţi.

Valer Marian a deţinut, simultan, calitatea de senator şi funcţia de administrator în cadrul unor societăţi comerciale, fapt nespecificat în niciuna dintre declaraţiile de interese depuse din 2008 şi până în prezent, motiv pentru care a fost sesizat Parchetul General.

În cazul deputatului Liviu Harbuz s-a reţinut că începând cu decembrie 2012, deţine şi calitatea de comerciant persoană fizică autorizată, iar în cel al fostului senator Marian Rasaliu, că, în perioada exercitării mandatului, a deţinut, chiar dacă numai pentru o zi, funcţia de şef al Serviciului Economic Recuperare Debite la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.


Etichete Valer MarianLiviu HarbuzMarian RusaliuANIincompatibilitate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live