Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Duminică, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

11 Septembrie 2019
Vizualizari: 228
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că multe dintre modificările legislative recente au bulversat sistemul românesc de învăţământ.

"Politica statului să fie o politică înţeleaptă"

florin-lepadatu

 

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că multe dintre modificările legislative recente au bulversat sistemul românesc de învăţământ şi că miniştrii PSD ai educaţiei au schimbat prea des regulile din acest sistem. 

 
Prezent marţi la un eveniment studenţesc, şeful statului s-a referit şi la desele schimbări de legislaţie din domeniul economiei şi la efectele lor pentru marile companii. 
 
Klaus Iohannis: "Ce să creadă conducerea unei companii dacă de azi pe mâine se schimbă regula, dacă de azi pe mâine se schimbă fundamental modul de impozitare, felul în care se percepe cotizaţia unui angajat pentru contribuţia socială? 
 
E posibil ca liderii acelei companii să considere că din păcate, România nu mai este un teren sigur şi atunci apar astfel de tendinţe. 
 
Dacă vrem ca România să fie o ţară prosperă, o ţară care consideră echitatea socială o valoare de bază, atunci şi politica statului să fie o politică înţeleaptă.", relatează Rador.

Etichete Klaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live