Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DUMNEAVOASTRĂ Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Septembrie 2021
Vizualizari: 325
Comentează add

Peste 13.000 de polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști locali acționează în preajma unităților de învățământ din toată țara.

Poliția şi Jandarmeria se află în proximitatea şcolilor

radiojurnal

 Foto politiaromana.ro

Peste 13.000 de polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști locali acționează în preajma unităților de învățământ din toată țara, în prima zi a noului an școlar, anunță Inspectoratul General al Poliției Române.

Oamenii legii vor verifica de asemenea dacă autobuzele de transport școlar sunt sigure, au asigurare RCA la zi și dacă sunt respectate regulile de protecție anti-COVID.

În marile intersecții din Capitală sunt agenți care dirijează circulația, pentru că orașul este din nou aglomerat.

În plus, celor care staționează în apropierea școlilor din București li se reamintește că masca de protecție este obligatorie pe o rază de 50 de metri.


Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei: Poliția Capitalei, Jandarmeria, precum și Poliția Locală se află în proximitatea tuturor școlilor, pentru a se asigura că toată lumea va intra la sălile de clasă în ordine, că nu vor fi probleme și de asemenea colegii de la Poliția Rutieră asigură marile intersecții, precum și zonele unde există posibilitatea să se formeze aglomerări.

Poliţiştii proximitate vor fi în zona școlilor, vor păstra legătura permanent cu școala, la fel ca și colegii noștri de la siguranță școlară.


Realizator: În privința măsurilor de siguranță rutieră, șoferii trebuie să circule cu viteză redusă în zona unităților de învățământ și să dea prioritate pietonilor angajați regulamentar în traversare, transmite reporterul Radio România Actualităţi, Alex Lancuzov.

 

Etichete poliţietraficamenzirazie(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live