Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Marţi, 16 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

29 Iunie 2019
Vizualizari: 1292
Comentează add

Timp de 3 zile,toate aparatele radar din dotare vor fi scoase pe teren,pt depistarea celor care depăşesc viteza lg, a celor aflaţi sub influenţa alcoolului sau a subst psihoactive.

Poliţia Rutieră începe o amplă acţiune de prevenire a accidentelor

radiojurnal

 

Poliţia Rutieră începe astăzi o amplă acţiune  de prevenire a accidentelor la nivelul întregii ţări.

Timp de trei zile, toate aparatele radar din dotare vor fi scoase pe şosele şi autostrăzi, pentru depistarea celor care depăşesc viteza legală.

Pe lângă acestea, se utilizează şi aparatele pentru depistarea şi sancţionarea celor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive. În primele 5 luni ale acestui an, viteza a generat 17% dintre accidentele rutiere grave înregistrate în ţara noastră - se precizează într-un comunicat al Poliţiei Române.

Timp de trei zile, toate aparatele radar din dotare vor fi scoase pe şosele şi autostrăzi, pentru depistarea celor care depăşesc viteza legală.

Pe lângă acestea, se utilizează şi aparatele pentru depistarea şi sancţionarea celor aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

În primele 5 luni ale acestui an, viteza a generat 17% dintre accidentele rutiere grave înregistrate în ţara noastră, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Române.


Etichete Poliţia Rutierăacţiune de prevenireaccidentebăuturi alcoolicesubstanţe psihoactive.

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live