Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 August 2017
Vizualizari: 921
Comentează add

Poliţia Capitalei va sesiza Parchetul, în cazul medicului care i-a agresat verbal pe doi poliţişti rutieri din Bucureşti.

Poliţia Capitalei va sesiza Parchetul

radiojurnal

 Foto: Arhivă / facebook.com/ministeruldeinterne

Poliţia Capitalei va sesiza Parchetul, în cazul medicului care i-a agresat verbal, în urmă cu două nopţi, pe doi poliţişti rutieri din Bucureşti.

El riscă să fie cercetat pentru ultraj. Doctorul - despre care oamenii legii spun că mirosea a alcool - era pasager într-o maşină oprită de poliţişti în trafic.

El a încercat să-i impiedice pe aceştia să o testeze pe soţia sa cu aparatul etilotest şi a fost amendat cu 500 de lei, după ce a refuzat să se legitimeze.

În mediul online au apărut imagini cu poliţiştii care îl târau pe medic, pentru a-l urca în maşina de poliţie. Chestorul Nicu Dragoş, adjunct al directorului general al Poliţiei Capitalei, a explicat care sunt regulile într-o astfel de situaţie.

Chestorul Nicu Dragoş: Menţionăm că în conformitate cu legea, orice persoană are obligaţia de a prezenta documentele de identitate, la solicitarea poliţişilor. Poliţia Capitalei, ca de fiecare dată, manifestă transparenţă în întreaga sa activitate şi nu tolerează nicio abatere de la litera şi spiritul legii, şi orice persoană care încalcă legea va suporta rigorile acesteia.


Etichete Poliţia CapitaleiParchetcazul medicului care i-a agresat verbal pe doi poliţişti rutieriBucureşti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live