Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END - continuare Duminică, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Decembrie 2017
Vizualizari: 581
Comentează add

Poliţia Capitalei caută o femeie care ar fi ucis o tânără după ce a împins-o pe linia de metrou, în staţia Dristor 1

Poliţia Capitalei caută o femeie care ar fi ucis o tânără la metrou

radiojurnal

  Stație de metrou din București. Foto: Ionuț Iamandi

Biroul de presă a prezentat fotografii şi semnalmentele femeii iar cei care o recunosc din imaginile suprinse de camere de filmat de la metrou sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist. 

Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei: "Vârsta este de 40-45 de ani, are aproximativ 1,70 cm înălţime, este de constituţie slabă şi are tenul deschis, are pomeţii proeminenţi.

La momentul de interes era îmbrăcată într-o jachetă scurtă de culoare închisă, pantaloni jeans de culoare bleumarin deschis largi, pe cap purta o eşarfă de culoare bleumarin care-i acoperea părul.

La acest moment, cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei". 

Diana Sarca a mnai spus că femeia căutată ar fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o înspre linia de metrou, însă aceasta nu a păţit nimic. Ulterior, aceasta s-a prezentat la poliţie să relateze incidentul. 


Etichete metroupolitieDiana SarcaDristor

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live