Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Ianuarie 2019
Vizualizari: 648
Comentează add

Poleiul a afectat traficul rutier și feroviar

radiojurnal

   

Mare parte a României este sub avertizări meteo cod galben de precipitaţii consistente şi vânt puternic până mâine după prânz - ninsori la munte şi în zona Moldovei, ploi în jumătatea de sud a ţării, iar cea mai mare problemă este formarea poleiului, care a afectat traficul rutier şi feroviar.
 
Se circulă greu pe şosele din 14 judeţe, conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române. E vorba de Argeş, Buzău şi Brăila, Călăraşi, Dâmboviţa şi Galaţi, Ialomiţa, Ilfov şi Giurgiu, Harghita, Prahova, Tulcea şi Vrancea. S-a anunţat închiderea traficului rutier pe DN 67C Novaci-Rânca, pentru toate categoriile de autovehicule.
 
Polei s-a depus şi pe linia de contact a locomotivelor electrice, provocând fluctuaţii de tensiune şi implicit, întreruperi în alimentarea cu energie.
 
Dimineaţă, la intrarea în Capitală, trenurile circulau în condiţii speciale între staţiile Periş-Buftea-Chitila-Bucureşti Nord, pe ambele sensuri, cu întârzieri de până la două ore.
 
La prânz însă situaţia a revenit la normal, în condiţii de iarnă, fără implicaţii majore în trafic, a anunţat CFR Călători.

Etichete poleitrafic rutiertrafic feroviarCFR

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live