Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ECONATURA Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Alexandra Coşlea

8 August 2011
Vizualizari: 891
Comentează add

Peste 400 de cicliști au participat, duminică, la cea de-a șaptea ediție a Banat Mountain Bike Maraton.

Poiana Lupului, asaltată de biciliști Poiana Lupului, asaltată de biciliști - Conține audio

alexandra-coslea

Participanții au avut de ales patru trasee, noutatea din acest an fiind cursa de 10 km destinată începătorilor. Startul s-a dat în Gărâna din județul Caraș-Severin, localitate aflată la aproape 1000 de metri altitudine.

Competiția încheie o nouă etapă a celui mai mare festival al Banatului, SemenicFest 2011, organizat de Radio România Actualități prin campania națioanală Mișcarea de sănătate, în colaborare cu Lupo, Radio Reșița și Radio Timișoara.

După puțină relaxare pe buștenii de la Gărâna, a avut loc și festivitatea de premiere a câștigătorilor, în cadrul căreia și postul nostru de radio prin campania România pe bicicletă a oferit premii speciale pentru cei mai buni concurenți.

Premiul cel mare al competiției a mers la ciclistul belgian Wouter Cleppe, care a reușit performanța de a parcurge 80 de km în doar 4 ore și 46 de minute, la proba Maraton, unde diferența de nivel a fost de trei mii de metri. La concurs au participat persoane de toate vârstele, de la copii în vârstă de 5 ani până la adulți de peste 60 de ani.

Ascultați un reportaj realizat de Mirela Băzăvan și Alexandra Coșlea. Pentru fotografii de la fața locului, accesați blogul campaniei România Pe Bicicletă.


Etichete Banat Mountain Bike MaratonSemeniccampanii RRA

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live