Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 30 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Ana-Maria Cîrstea, Râmnicu Vâlcea

14 Octombrie 2011
Vizualizari: 1524
Comentează add

Îndrăgostiţi, veniţi la Băile Olăneşti! Cam aşa sună îndemnul administraţiei locale către toţi cei care vor să petreacă zile de neuitat în frumoasa staţiune.

Podul Îndrăgostiţilor la Olăneşti

ana-maria-cirstea-ramnicu-valcea

Decizia amenajării unui imens pod în staţiune a fost luată din dorinţa de a atrage în zonă şi tineri, nu numai persoanele trecute de vârsta a treia care vin aici pentru tratament cu atât mai mult cu cât împrejurimile Olăneştiului oferă tuturor iubitorilor de natură numeroase oportunităţi de petrecere a timpului liber.

Imensul pod, după modelul Podului Mincinoşilor din Sibiu, ce va fi realizat în Băile Olăneşti din lemn cu o lungime de 50 de metri, având o structură de tip arcadă cu o lăţime de 2,5 metri, va traversa râul Olăneşti chiar în dreptul parcului Parâng din staţiune. Mai mult, administraţia locală îşi doreşte ca acest pod să devină principala atracţie şi pentru localnici atunci când vor alege să surprindă momentele de neuitat din ziua nunţii.

Rezervaţia de nuferi albi şi galbeni, Mlaştina Mosoroasa recunoscută în zonă pentru roua cerului, planta-spaima insectelor, dar şi peisajele superbe din împrejurimi sunt doar câteva dintre principalele atracţii pe care se mizează pentru atragerea cuplurilor dornice de linişte, dar şi de un spaţiu cât mai plăcut pentru a-şi declara iubirea, ne-a transmis Ana-Maria Cîrstea.


Etichete VâlceaBăile Olăneștipodul îndrăgostiților

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live