Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICA - Succesele muzicii romanesti Luni, 25 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mugur Mihăiţă

21 August 2017
Vizualizari: 1013
Comentează add

PNL poartă negocieri cu parlamentarii din alianţa de guvernare, în vederea obţinerii numărului de voturi necesare trecerii unei moţiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului.

PNL vrea să depună o moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului

mugur-mihaita

Ludovic Orban. Foto: facebook.com/pnl.ro

Liberalii intenţionează să depună o moţiune de cenzură pentru demiterea Guvernului, dar şi mai multe moţiuni simple, îndreptate împotriva unor miniştri din Cabinetul Tudose, după ce va începe noua sesiune parlamentară.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat că se poartă negocieri cu parlamentarii din celelalte formaţiuni, pentru a obţine susţinerea acestor demersuri.

Reporter: Mugur Mihăiţă - Liberalii poartă negocieri cu parlamentarii din alianţa de guvernare, în vederea obţinerii numărului de voturi necesare trecerii unei moţiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat că moţiunea va fi depusă, dar în momentul în care are cele mai mari şanse de reuşită.

Ludovic Orban: Deocamdată nu suntem în sesiune parlamentară. Avem deja în vizor mai mulţi miniştri pe care fie vom solicita audierea la comisie... Pentru fiecare minister, avem demersuri pregătite. Vom depune moţiune de cenzură, când vom avea cele mai mari şanse de a obţine maximum de voturi în Parlament, împotriva guvernării Tudose.

Reporter: Ludovic Orban a mai anunţat că, în următoarea sesiune parlamentară, vor fi formulate şi moţiuni simple pentru demiterea miniştrilor de interne, ai educaţiei şi transporturilor. Totodată, PNL mai intenţionează să solicite audierea unor miniştri din actualul Cabinet, în comisiile parlamentare de specialitate.


Etichete pnlmotiune de cenzurademitere guvernludovic orbanmihai tudose

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live