Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Miercuri, 14 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bordeiaşu

8 Februarie 2016
Vizualizari: 871
Comentează add

Proiectul de lege privind prevenţia în sănătate poate să sufere modificări, în urma dezbaterilor publice, spune copreşedintele PNL, Alina Gorghiu.

PNL vrea o lege a prevenţiei în sănătate

alina-bordeiasu

Alina Gorghiu. Foto: facebook.com/alinagorghiu.

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a delarat, astăzi, că proiectul de lege privind prevenţia în sănătate poate să sufere modificări, în urma dezbaterilor publice.

Ea nu exclude posibilitatea eliminării prevederii care sancţionează persoanele ce refuză să participe la programul de prevenţie.  

Alina Gorghiu: "Dacă în urma dezbaterilor va reieşi că nu este cazul să introducem niciun fel de sancţiune, evident că aşa va fi. Legea, in integrum, înseamnă un mare pas înainte. Dacă noi, în România, nu vom accepta că trebuie să învăţăm să facem prevenţia, să învăţăm să schimbăm cifrele şi statisticile, care ne arată pe ultimele locuri, legea nu este de imediată aplicare, nimeni n-o să aplice o lege dacă nu ai sistemul pregătit".

Liberalii vor continua dezbaterile cu toţi factorii implicaţi, pe legea prevenţiei, pentru ca cetăţenii să afle că acest proiect înseamnă programe gratuite pentru prevenirea şi depistarea timpurie a bolilor.


Etichete pnlpreventia in sanatatealina gorghiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live