Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Duminică, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Iunie 2016
Vizualizari: 916
Comentează add

Scorul naţional de peste 30% obţinut de PNL la aceste alegeri este un obiectiv atins dar copreşedinţii partidului admit că se putea şi mai bine.

PNL "va încerca să identifice cauzele prezenţei slabe la vot"

radiojurnal

Alina Gorghiu. Foto: pnl.ro.

Scorul naţional de peste 30% obţinut de PNL la aceste alegeri este un obiectiv atins dar copreşedinţii partidului admit că se putea şi mai bine.

Alina Gorghiu declara că PNL va încerca să identifice în zilele viitoare cauzele prezenţei slabe la vot, fapt care a influenţat rezultatul din 5 iunie.  

Alina Gorghiu: "Se putea şi mai bine în aceste alegeri locale, sunt filiale unde se putea mai bine, sunt filiale unde a mers foarte bine, dar analiza o vom face la Biroul Politic Naţional de miercuri.

"La Bucureşti scorul este dezamăgitor, însă analizele ulterioare pe care le vom face vor arăta nişte paşi pe care Partidul Naţional Liberal va trebui să îi urmeze astfel încât să recuperăm un electorat de dreapta care a aparţinut cândva Partidului Naţional Liberal." 

După rezultatele slabe obţinute de PNL la Bucureşti, Cătălin Predoiu a demisionat din funcţia de preşedinte interimar al acestei filiale.


Etichete PNLscor naţionalobiectiv atinsAlina Gorghiualegeri locale 2016

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live