Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Bordeiaşu

18 Februarie 2019
Vizualizari: 514
Comentează add

Potrivit liderului deputaţilor liberali, Raluca Turcan, Tudorel Toader a îndeplinit cele mai puţine obiective din cele asumate prin programul de guvernare.

PNL va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Justiţiei

alina-bordeiasu

  Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan Foto: Arhivă

Partidul Naţional Liberal va depune o moţiune simplă, la Camera Deputaţilor, împotriva ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. Potrivit liderului deputaţilor liberali, Raluca Turcan, Tudorel Toader a îndeplinit cele mai puţine obiective din cele asumate prin programul de guvernare. 

"Prin tot ceea ce a săvârşit Tudorel Toader în ultima perioadă practic s-a întors împotriva ţării sale. El trebuie să plătească dincolo de acest aspect care acum a captat toată atenţia opiniei publice, Tudorel Toader este şi ministrul care a făcut cel mai puţin din ceea ce şi-a asumat în programul de guvernare, de la recuperarea restanţelor salariale pentru grefieri, de la suplimentarea personalului de probaţiune până la introducerea brăţărilor electornice astfel încât să nu mai ajungem la eliberarea puşcăriaşilor periculoşi pe străzi, ci aceştia să fie supravegheaţi şi să fie ţinuţi în penitenciare. Tot în acest sens investiţiile în penitenciare practic sunt cea mai mare restanţă a acestui guvern", a declarata Raluca Turcan. 

 

Etichete justiţiePNLmoţiune simplăTudorel Toader

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live