Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERPELĂRI PARLAMENTARE Luni, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Iulie 2019
Vizualizari: 275
Comentează add

PNL susţine că e nevoie de restructurarea Guvernului

radiojurnal

PNL susţine că e nevoie de restructurarea Guvernului. Liderul partidului, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, că este necesară o formulă de guvernare mai eficientă, în care să fie cel mult 15 ministere. El a afirmat că unele dintre acestea pot fi comasate, în timp ce altele pur şi simplu desfiinţate.

Ludovic Orban, preşedintele PNL:

Nu e vorba numai de ministere şi de restructurarea ministerelor, ci şi de reducerea numărului de agenţii, autorităţi, oficii, entităţi administrative la nivel naţional care, multe dintre ele, nu-şi au rostul. Nu înţeleg de ce nu poate fi un sigur Minister al Muncii, care să aibă toate activităţile, şi există pe lângă Ministerul Muncii nu ştiu câte agenţii naţionale, care fiecare are structuri deconcentrate în teritoriu. În fiecare structură şi aparat administrativ central există foarte mulţi oameni care nu îşi desfăşoară activitatea pentru a furniza servicii efectiv în domeniul respectiv către cetăţeni.

Realizato RRA : Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că vrea să restructureze fiecare minister în funcţie de rezultatele obţinute şi a precizat că, o nouă analiză, de data aceasta mai amplă, a activităţii miniştrilor din cabinetul său va începe de astăzi.
 


Etichete Ludovic Orbandeclaratii Orban

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live