Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NATIONAL RADIOFONIC Miercuri, 20 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 August 2017
Vizualizari: 1101
Comentează add

Actuala guvernare asupreşte mediul privat din România - susţin liberalii - subliniind că prin recentele măsuri adoptate executivul vrea să pună mâna pe banii din mediul privat.

PNL susţine că actuala guvernare asupreşte mediul privat din România

radiojurnal

Actuala guvernare asupreşte mediul privat din România - susţin liberalii - subliniind că prin recentele măsuri adoptate executivul vrea să pună mâna pe banii din mediul privat.

Mara Calista, membru în Comisia de muncă, familie şi protecţiei socială din Camera Deputaţilor, spune că măsurile au fost adoptate cu caracter de urgenţă, deşi nu se justifica această procedură.


Mara Calista: Ceea ce era prevăzut în programul de guvernare al PSD şi ALDE pe creşterea de pensii şi salarii, din păcate aceste măsuri nefiind gândite sustenabil din punct de vedere economic au adus coaliţia de guvernare la momentul în care există o disperare financiară pentru că nu reuşesc să acopere ceea ce au promis şi cumva le-a adus majoritatea de voturile la alegerile din decembrie. CAS şi CASS-ul pe contractele part-time, această suprataxare din punct de vedere economic a contractelor part-time aduce prejudicii în primul rând celor care lucrează în acest stil, această asuprire a segmentului privat nu face decât să creeze şi mai multe probleme în acest domeniu şi nu să rezolve situaţii punctuale pe care guvernul le-a găsit.


Realizator: Deputatul liberal a făcut aceste declaraţii la o conferinţă în care s-au discutat efectele economice negative determinate de coaliţia de guvernare asupra angajaţilor români, mediului privat şi asupra celor care beneficiază de protecţie socială.


Etichete pnlguvernmediul privatmara calistacamera deputatilorcaspsdalde

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live