Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Miercuri, 19 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Amalia Bojescu

11 Martie 2018
Vizualizari: 472
Comentează add

O strategie PNL de deschidere către societate e adoptată la Consiliul Naţional al partidului întrunit la Palatul Parlamentului.

PNL - strategie pentru atragerea de noi membri

amalia-bojescu

Liberalii discută astăzi despre simplificarea procedurilor de adeziune la partid. O strategie de deschidere către societate urmează să fie adoptată la Consiliul Naţional PNL, întrunit la Palatul Parlamentului.

Este o şedinţă la care se va face şi un bilanţ al activităţii partidului.

Şedinţa Consiliului Naţional al PNL a început cu o solicitare din partea preşedintelui partidului, Ludovic Orban, de modificare a ordinii de zi, prin introducerea unui nou punct, şi anume, susţinerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni.

Un alt punct pe ordinea de zi este ca liderul PNL să fie propunerea de premier în cazul în care liberalii vor câştiga viitoarele alegeri.

Cele două propuneri vor fi supuse votului secret al delegaţilor.

Este prezentat raportul de activitate parlamentară, cu accent pe sesizările depuse de liberali pe legile justiţiei.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că liberalii sunt pregătiţi să folosească toate pârghiile pe care le au la dispoziţie în cazul unor modificări aduse legislaţiei penale, la fel cum au procedat şi la dezbaterea legilor justiţiei.

Tot în şedinţa de astăzi, liberalii vor adopta un plan de acţiuni şi criterii de evaluare a progreselor făcute de filialele judeţene.

Ludovic Orban: Există 20 de criterii, care vizează aspecte organizatorice, aspecte de comunicare în media, de comunicare online, aspecte de evaluare a activităţii parlamentarilor reprezentanţilor noştri în administraţia locală, de asemenea, aspecte ale relaţiei pe care o are partidul cu societatea civilă, cu patronate, cu organizaţii profesionale, cu sindicate, cu organizaţii neguvernamentale, a parteneriatelor şi acţiunilor comune întreprinse alături de societatea civilă.

Consiliul Naţional va adopta şi o rezoluţie privind strategia PNL de deschidere către societate.

În plan parlamentar, prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a anunţat că liberalii vor continua să monitorizeze activitatea actualului guvern şi pregătesc o nouă moţiune de cenzură, ce va fi depusă în această sesiune parlamentară.


Etichete PNLstrategieatragerenoi membri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live