Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 27 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Mai 2022
Vizualizari: 274
Comentează add

Cu noua echipă, liderul partidului, Nicolae Ciucă, a dat asigurări că PNL garantează stabilitatea coaliţiei fără a renunța la principiile liberale.

PNL și-a completat echipa de conducere

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

PNL și-a completat echipa de conducere la un Consiliul Național organizat la Poiana Brașov la aproape două luni de la congresul extraordinar care l-a adus pe premierul Nicolae Ciucă în funcția de președinte al Liberalilor.
 
Europarlamentarul Dan Motreanu a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte, ministrul de interne, Lucian Bode în funcția de secretar general al partidului, iar senatorul Virgil Guran în cea de vicepreședinte.
 
Cu noua echipă, liderul partidului, Nicolae Ciucă, a dat asigurări că PNL garantează stabilitatea coaliţiei fără a renunța la principiile liberale.
 
Europarlamentarul Dan Motreanu rămăsese singurul candidat pentru funcția de prim-vicepreşedinte, după ce ministrul Energiei, Virgil Popescu, s-a retras din cursă în semn de unitate a partidului, a spus el.
 
"Cred că acest gest al lui Virgil Popescu arată atât maturitatea noastră, cât și începutul unei unități care să ducă Partidul Național Liberal din nou la un scor care să ne permită să câștigăm alegerile. Marea problemă a vremurilor noastre este că oamenii politici nu mai doresc să devină utili, ci doare importanți", a spus Dan Motreanu.
 
Despre calmarea internă a partidului, cum chiar el s-a exprimat și câștigarea alegerilor viitoare a vorbit și secretarul general Lucian Bode, care fusese nominalizat pentru funcția numărul doi în PNL de premierul Nicolae Ciucă.

Etichete Dan MotreanupnlNicolae CiucăLucian Bode

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live