Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END (Continuare) Duminică, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandra Cristea

19 Iulie 2015
Vizualizari: 1444
Comentează add

Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a criticat atitudinea reprezentanţilor PNL şi a co-preşedintelui formaţiunii, Alina Gorghiu, de a nu mai susţine Codurile fiscale.

PNL "se comportă duplicitar"

alexandra-cristea

Rovana Plumb. Foto: facebook.com/rovanaplumb.

Preşedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a criticat atitudinea reprezentanţilor PNL şi a co-preşedintelui acestei formaţiuni, Alina Gorghiu, de a nu mai susţine Codurile fiscale.

Rovana Plumb spune că PNL că se comportă duplicitar, după ce în Parlament, toţi reprezentanţii săi au votat atât pentru Codul fiscal, cât şi pentru cel de procedură fiscală.

"Din punctul meu de vedere, suntem în faţa unei uriaşe farse politice. Este incredibil tupeul politicianist al celor din noul PNL, care-şi reneagă propriul vot dat în Parlament. Ei nu mai recunosc acum nici că au participat la toate consultările şi dezbaterile din comisiile de specialitate, nu mai recunosc nici că au contribuit cu măsuri cuprinse în acest Cod fiscal, nu mai recunosc nici că au votat pentru adoptarea Codului fiscal", a spus Rovana Plumb.

Preşedintele interimar al PSD a mai spus că executivul va căuta o soluţie pentru adoptarea legislaţiei fiscale, fie prin asumarea răspunderii, fie într-o sesiune extraordinară în Parlament.

O decizie în acest sens ar putea fi luată luni, la şedinţa coaliţiei de guvernământ.

Liberalii exclud însă posibilitatea adoptării noului Cod Fiscal prin asumarea răspunderii Guvernului şi vor ca dezbaterea actului normativ să aibă loc în Parlament.

Preşedintele Klaus Iohannis a retrimis acum două zile legislaţia fiscală în Parlament, pe motiv că prevederile sale încalcă strategia fiscal-bugetară şi programul de convergenţă şi nu are acordul FMI şi al Comisiei Europene. 


Etichete Rovana PlumbPSDCodul Fiscal şi de Procedură FiscalăpromulgareopoziţiePNLVictor PontaFMIComisia Europeană

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live