Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OAMENI CARE MIŞCĂ ROMÂNIA Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Februarie 2015
Vizualizari: 1240
Comentează add

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat că ceea ce s-a întâmplat joia trecută, când senatorii au respins cererea în cazul Vosganian, "a fost un accident".

PNL după cazul Vosganian

radiojurnal

Alina Gorghiu. Arhivă Foto: captură video.

Pe viitor, senatorii PNL vor aproba orice cerere a procurorilor de ridicare a imunităţii, indiferent de parlamentarul vizat, susţine copreşedintele partidului, Alina Gorghiu.

Liberalii au analizat luni votul dat săptămâna trecută în Senat în privinţa cererii DIICOT de încuviinţare a începerii urmăririi penale a fostului ministru al Economiei, senatorul Varujan Vosganian.

Alina Gorghiu a precizat că ceea ce s-a întâmplat joia trecută, când senatorii au respins cererea anchetatorilor, a fost un accident.

"S-a decis că votul, indiferent de solicitarea care va veni şi indiferent pentru ce persoană va veni o eventuală solicitare, votul colegilor din Senat va fi unul la vedere. La Cameră, din fericire, această decizie politică a fost ferm aplicată din momentul în care s-a luat, a fost votul la vedere, va fi un vot la vedere şi nu cred că va mai exista nici un fel de derapaj al nici unui parlamentar al Partidului Naţional Liberal", a declarat Alina Gorghiu.

În ceea ce priveşte intenţia PNL de a-l schimba de la şefia Senatului pe Călin Popescu-Tăriceanu, copreşedintele liberal Vasile Blaga a spus că există discuţii cu celelalte grupuri parlamentare în vederea creării unei noi majorităţi, dar că până acum nu s-a concretizat nimic, ne-a transmis redactorul nostru Alexandra Cristea.


Etichete Alina GorghiuPNLsenatoriridicareimunitateDIICOTVarujan VosganianCalin Popescu TariceanuVasile Blaga

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live