Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Miercuri, 19 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Iulie 2014
Vizualizari: 1052
Comentează add

În acest fel, liberalii doresc să dea semnalul politic premierului Victor Ponta şi PSD, că această alianţă nu se mai reface.

PNL denunţă protocolul USL

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Delegaţia Permanentă a PNL a decis demararea procedurilor juridice de denunţare a protocolului USL, a anunţat astăzi purtătorul de cuvânt al partidului, Alina Gorghiu.

În acest fel, liberalii doresc să dea semnalul politic premierului Victor Ponta şi PSD, că această alianţă nu se mai reface.

Pe de altă parte, Alina Gorghiu a apreciat că s-ar impune demisia ministrului de finanţe, Ioana Petrescu, după ceea ce a numit, prestaţia jalnică pe care aceasta a avut-o la întâlnirea de ieri cu preşedintele Traian Băsescu pe tema reducerii CAS.

"În faţa unui asemenea moment, în care ministrul de finanţe a avut încleştat maxilarul şi nu a putut să emită nici un fel de punct de vedere pe o lege, pe o iniţiativă care a fost foarte mult dezbătută în societatea civilă, un ministru de finanţe care n-a fost capabil să expună opiniei publice nici măcar o singură dată un studiu al Ministerului de Finanţe cu privire la impactul pe care această măsură îl are, nu putem să credem că doreşte să rămână în continuare acolo şi să reprezinte guvernul.", a spus Alina Gorghiu.


Etichete PNLAlina GorghiuUSLprotocolVictor PontaPSDIoana PetrescuTraian Băsescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live